OVER FAMILY Nieuw Vennep

Ons verhaal

WELKOM BIJ FAMILY Nieuw Vennep

Blijf gezellig eten bij Family Nieuw Vennep of bestel gemakkelijk Family voor thuis.

Bij Family Nieuw-Vennep maken we graag iets lekkers voor je klaar en ben je 7 dagen in de week welkom. Je vindt ons zeer centraal aan de buitenzijde van het winkelcentrum de Symfonie. Blijf een hapje eten in ons eethuis of neem jouw favoriete Family maaltijd mee naar huis om er thuis van te genieten; het kan allemaal. 

Op ieder moment van de dag zetten wij graag iets lekkers op tafel, of je nu komt om gezellig te lunchen, een lekker kopje koffie of om met elkaar s ’avonds een hapje te eten bij Family Nieuw-Vennep ben je aan het juiste adres.  

Wij hebben een kaart vol (h)eerlijke producten en maaltijden die liefdevol worden bereid met de beste ingrediënten. Proef bijvoorbeeld eens één van onze favorieten, zoals een Family burger met frietjes of ga voor onze Beef Salade met malse ossenhaaspuntjes. Sluit je maaltijd af met een verdaaid lekker ijsje, we hebben huisgemaakt en vers gedraaid ijs in allerlei smaken.  

Speciaal voor bedrijven hebben wij een bestelmodule op onze site, zodat zij gemakkelijk en snel bij ons kunnen bestellen, uiteraard komen wij deze bestellingen tot aan de deur bezorgen. Dus wil jij voor een vergadering of borrel eens uitpakken, bestel dan eenvoudig bij Family Nieuw-Vennep.  

Kom je snel een keertje genieten van onze Family specialiteiten?  

 

Kom je snel een keertje proeven bij onze Family?  

“Wij kunnen je echt onze huisgemaakte saté aanraden, deze is heerlijk gekruid en mals, kom je snel eens lekker proeven?" 

ONZE KERNWAARDEN

Samen genieten van Family

Samen genieten is waar het bij Family om gaat. In het Family eethuis geniet je samen van jouw favoriete Family gerechten. Maar van Family kan je ook thuis genieten, bestel Family voor thuis, zo geniet je overal van de lekkerste Family maaltijden.

Het is onze passie om altijd wat lekkers op tafel te zetten, met kwaliteit. Wij bieden jou een kaart vol (h)eerlijke producten en maaltijden die liefdevol worden bereid met de beste ingrediënten. Of je nou zin hebt in één van onze favorieten, zoals een Family burger met frietjes of juist voor wat extra groente wilt gaan zoals een salade, wij kiezen voor het beste en werken alleen met A-merken van top kwaliteit.

Bij Family Nieuw Vennep staat de deur altijd voor je open. Op elk moment van de dag kan je bij ons genieten, van lunch tot diner en van een kopje koffie tot een late middagsnack of borrelplank, bij ons ben je altijd aan het juiste adres. 

accordion